MARQANT
maakt het waar.

Voor vastgoed dat klaar is voor morgen heb je een solide partner nodig. Experts die transparant werken en een uitdaging durven aangaan.

Een partij met de inventiviteit van een jong bedrijf en de daadkracht en kennis van jarenlange ervaring. MarQant maakt het waar.

 

MarQant Bouw

MarQante bouw
op alle gebieden

MarQant is een jong bedrijf, maar de medewerkers hebben decennia aan ervaring in alle segmenten van de bouw. Van logistiek vastgoed tot woningbouw en van zorgvastgoed tot scholen: dankzij onze integrale aanpak voltooien we elk project tijdig en binnen budget.

Door slim samen te werken behaal je het beste resultaat. Omdat wij werken volgens de Lean & Mean-methode zorgen we ervoor dat we elk bouwproject kostenefficiënt kunnen aanbieden. Samen met onze partners leveren we de beste kwaliteit voor de beste prijs. Daarin zijn we transparant.

Dankzij onze integrale aanpak kunnen we tijd én kosten besparen in het bouwproces. Door een project strak te managen, te zorgen voor optimale afstemming en te werken met de beste partners zorgen we ervoor dat elk bouwproject snel wordt opgeleverd.

Projecten die inspireren

01 - 04 Thools Buiten

02 - 04 BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord

03 - 04 F300 Cable Partners Roosendaal

04 - 04 FK16 Pagter Oud Gastel

WERKEN BIJ

MarQant
maakt het samen

Heb jij hart voor de bouw en een vooruitziende blik? Durf jij buiten de gebaande paden te treden? Heb je de ambitie om jouw loopbaan én onze bouwprojecten naar een hoger plan te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ontdek onze vacatures en versterk het team van MarQant.