Op zoek naar professionele utiliteitsbouw?
Voor betrouwbare utiliteitsbouw van bedrijven kiest u voor MarQant!

Duurzaam
en functioneel

Met MarQant kiest u voor duurzaam en functioneel bouwen. Omdat wij vele decennia gespecialiseerd zijn in utiliteitsbouw voor bedrijven en overheid, in het uitvoeren van kleine- en grootschalige woningbouw

en bouw voor scholen en industrie, kunnen wij voor u de aangewezen partij zijn voor uw specifieke project.

 

Waarom kiezen voor MarQant als aannemer voor utiliteitsbouw?

MarQant is een bouwbedrijf met ambitie en lef, dat waar maar mogelijk is werkt volgens de lean en mean-methode om flexibel en deskundig te kunnen werken. Wij gaan mee in de hedendaagse ontwikkelingen en weten in hoeverre utiliteitsbouw moet voldoen aan de reeks door de overheid opgelegde eisen. We weten waar we moeten beginnen als het om vergunningen gaat en ontzorgen u volledig.

Welke utiliteitsbouw projecten kunnen wij als projectontwikkelaar voor u uitvoeren?

We ontwikkelen en bouwen. Van ontwerp tot uitvoering kunnen we elk project uitvoeren. MarQant is tevens de aannemer voor het opzetten van Frisse Scholen en kindveilig bouwen. Bij al onze projecten hebben wij aandacht voor de processen die in een openbaar gebouw plaatsvinden en voor de gebruikers die er hun plaats gaan vinden. Samen met onze partners realiseren we een gebouw dat de wensen van de gebruikers overtreft. Onze prijzen vallen samen met uw budget en uw planning is de onze.

Hoe zien wij de uitdagingen binnen de utiliteitsbouw van nu en in de toekomst?

 • Functioneel blijven bouwen, en dan vooral duurzaam én mooi. Maar openbare gebouwen moeten aan veel eisen voldoen. En die normen worden dagelijks bijgesteld. Lukt het dan nog om aan alle voorwaarden te voldoen zodat het gebouw de fraaie uitstraling die de architect heeft bedacht blijft behouden?
 • Bij MarQant beschikken we over de creativiteit, expertise en ervaring om aan al deze eisen en voorwaarden te voldoen. En als gecertificeerd aannemer zullen we altijd binnen de regels blijven van de wet. We werken transparant.
 • Met onze samenwerkingspartners kunnen we uw utiliteitsgebouw lean en volgens de BREEAM-duurzaamheidsnormen realiseren. Het resultaat? Een duurzaam gebouw dat klaar is voor de maatschappij en haar toekomst.

Hoe ziet het utiliteitsbouw proces eruit?

In de eerste plaats werken wij met oog voor de omgeving. Van een gevaarlijke bouwplaats in een omgeving waar kinderen spelen mag nooit sprake zijn. Van overlast door geluidshinder evenmin. Als het moet plannen we werkzaamheden tijdens de schoolvakanties.

Dat doen we door veel energie te stoppen in het voortraject. MarQant regelt voor u de vergunningen en alle overige zaken die bij de bouw noodzakelijk zijn. We ontzorgen u volledig. Dat zorgt ervoor dat het uiteindelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar verloopt, zonder vervelende verrassingen.

maar toch maar één vast aanspreekpunt

Veel partijen

U heeft altijd één vast contactpersoon die tegelijk adviseur en coördinator is. Al tijdens het voortraject voorziet deze man of vrouw u van specialistisch advies over toe te passen technologie en techniek. Of u een geavanceerd klimaatsysteem wilt, in een duurzaam, energieneutraal pand? Het spreekt voor zich dat we u helpen naar de perfecte oplossing te zoeken.

Rendement optimaliseren

Financiering en rendement

Het kostenplaatje van utiliteitsbouw kan tegenvallen. Daarom maakt MarQant zich sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw utiliteitspand tóch mogelijk te maken. Daarnaast denken we mee over manieren waarop we uw rendement kunnen optimaliseren.

Projecten

Enkele succesvolle utiliteitsbouw projecten
van MarQant

 • Moskee Breda

  Utiliteits­bouw

  Moskee Breda

  Utiliteitsbouw Breda

 • Rosar Rhoon

  Utiliteits­bouw

  Rosar Rhoon

  Utiliteitsbouw Rhoon

Kies voor een unieke utiliteitsbouw aanpak van de experts van MarQant!

MarQant is uw partner voor alle soorten utiliteitsbouw maar ook voor andere bouw zoals woningbouw, appartementenbouw, zorgvastgoed, hallenbouw, loods bouwen en bedrijfspand bouwen en we zijn ook uw partner voor renovatie en onderhoud.

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag