Wij ademen uitdaging en geven
vorm aan ambitie

Marqant combineert jarenlange ervaring in de bouwsector met een vernieuwende kijk op bouwprojecten. Wij vinden dat bouwen ánders kan. Beter. Prijstechnisch interessanter. En vooral ook klantgerichter.

Wij werken vanuit een passie voor de bouw en de ijzersterke overtuiging dat door slimme samenwerking en een platte organisatie elk bouwproject een succes kan worden. 

Delen is vermenigvuldigen

Door slim samen te werken behaal je het beste resultaat. Omdat wij werken volgens de Lean & Mean-methode zorgen we ervoor dat we elk bouwproject kostenefficiënt kunnen aanbieden. Samen met onze partners leveren we de beste kwaliteit voor de beste prijs. Daarin zijn we transparant.

Dankzij onze integrale aanpak kunnen we tijd én kosten besparen in het bouwproces. Door een project strak te managen, te zorgen voor optimale afstemming en te werken met de beste partners zorgen we ervoor dat elk bouwproject snel wordt opgeleverd.

WIJ VINDEN DAT BOUWEN BETER EN VOORAL FLEXIBELER KAN.

Platte organisatie

Waar andere bouwbedrijven hiërarchisch zijn opgebouwd, hebben wij een platte organisatiestructuur. De directeur komt ook op de bouwplaats en uw contactpersoon heeft het volledige overzicht over uw project. Dat heeft als voordeel dat beslissingen snel genomen kunnen worden. Uw contactpersoon heeft daarvoor immers de bevoegdheid. Dat zorgt voor een soepel en lean werkproces. 

Dat beloven we u

Afspraak is afspraak

Recht door zee en betrouwbaar. Dát is MarQant. We zijn gepokt en gemazeld in de bouwsector en we weten wat haalbaar en realistisch is, en wat niet. Daarom mag u ons aan onze afspraken en toezeggingen houden. En kunt u van ons en heldere offerte verwachten, die tot op het kleinste detail gespecificeerd is. En die bovendien prijstechnisch interessant is.