Woningbouw

Die staat als
een huis

Ook voor woningbouw is MarQant uw betrouwbare bouwbedrijf. MarQant woningbouw staat als een huis met dank aan een slimme aanpak door professionele samenwerkingen en deskundigheid. MarQant kan bogen op jarenlange ervaring in de woningbouw. Als veelzijdige bouwer hebben we diverse expertises op onze naam staan zoals industriële bouw en utiliteitsbouw, maar onze eerste steen hebben we gelegd in de woningbouw.

En daar blijven we steengoed in. Zowel in het adviseren van bouwmaterialen, de aanleg van infra in en rond de kavels, als de gefaseerde bouwplanning; we blijven tot en met de oplevering deskundig aanwezig en zijn dus altijd in uw buurt voor vragen.

 

Waarom kiezen voor MarQant als aannemer voor nieuwbouw?

We hebben decennialang ervaring en expertise in woningbouw waarbij we door slim bouwen en samenwerken uw budget kunnen bewaken. ‘Afspraak is afspraak’ is een heldere onbeschreven regel in onze onderlinge overeenkomst.

Welke projecten kunnen wij als projectontwikkelaar binnen de woningbouw voor u uitvoeren?

  • We danken onze deskundige aanpak aan het vertrouwen dat we hebben in samenwerking met onze bouwpartners. Van nieuwbouw tot renovatie zijn we sterk in het bundelen van krachten. Samen ontwikkelen we nieuwe woningen of geven we bestaande gebouwen een nieuwe bestemming. We zijn ook expert in het versneld ombouwen van kantoorpanden naar appartementen.
  • Verouderde woningen? Woonhuizen, appartementen en overige gebouwen die een woonbestemming hebben, geven wij (opnieuw) de uitstraling die ze verdienen.

Onze lean en mean aanpak betekent dat we snel kunnen schakelen zodat de woningen volgens plan én volgens budget worden opgeleverd.

Duurzame materialen

Toekomstbestendig bouwen

Duurzaam wonen, maar ook duurzaam bouwen, zijn belangrijke thema’s binnen de woningbouw. Daarom gebruikt MarQant bij de bouw duurzame materialen en wordt rekening gehouden met ontwikkelingen zoals optimale woningisolatie en wonen zonder aardgasaansluitingen. Het is wellicht voor u goed te weten dat wij BREEAM-gecertificeerd zijn.

Voorspelbaar en betrouwbaar

Financiering en investering

MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van een woningbouwproject mogelijk te maken en denkt mee in het optimaliseren van het rendement.

Hoe ziet het proces eruit om een woning te laten bouwen?

Zodra aan u de vergunningen om te bouwen zijn toegekend en u de aanvragen heeft ingediend om te kunnen bouwen, zoals het regelen van water en stroom op de bouwplaats, kunnen we starten. Tegenwoordig zijn ook bodemonderzoeken nodig. Houd u rekening met een lange aanlooptijd wat dit betreft. Begint u op tijd met aanvragen. Natuurlijk kunnen we u ook in dit stadium van dienst zijn.

Korte communicatielijnen

Vaste projectleider

Onze woningbouwprojecten worden strak geleid en transparant begroot. Daardoor voorkomen we verrassingen. Op deze wijze weet elke partij waar hij aan toe is, waarbij het niet uitmaakt hoeveel partners bij het realiseren van het bouwproject betrokken zijn. Voor elke opdrachtgever hebben we een vast contactpersoon voor overleg en vragen.

Hoe zien wij de uitdagingen binnen de woningbouw en woningontwikkeling tegemoet?

De ambities van het kabinet zijn groot en wij gaan hierin mee. Zodra u groen licht krijgt om te bouwen, slaan wij met u de handen ineen voor een vlotte start. Met MarQant heeft u of uw koper een dak boven zijn hoofd op dat moment dat wij het met elkaar eerder al hebben gepland. Wij houden van reële verwachtingen zodat u op ons kunt bouwen. Mede omdat we veel tijd en energie stoppen in het voortraject, verloopt het daadwerkelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar.

Enkele succesvolle nieuwgebouwde huizen door de bouwmeesters van MarQant

Van moderne bouw tot klassiek, we zoeken bij elke woning het beste bouwteam. Het team dat gespecialiseerd is in uw bouwwensen.

Kies voor een unieke woningbouw aanpak van de experts van MarQant!

Bent u overtuigd? In een vrijblijvende kennismaking willen de MarQant bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag