Zorgvastgoed

Klaar voor
de toekomst

Voor het bouwen van zorgvastgoed is MarQant uw betrouwbare bouwbedrijf met trillingsarm bouwen als expertise. Een must voor bouwen van projecten waar trillingen

blijvende schade kunnen berokkenen aan patiënten en cliënten in ziekenhuizen, privéklinieken, zorgpraktijken en zorginstituten

 

Waarom kiezen voor MarQant als vastgoedontwikkelaar voor de zorgsector?

Uw zorgvastgoed voorbereiden op de toekomst doet u met MarQant. Omdat wij vanaf de prille ontwikkeling tot de uitvoering van de laatste details weten waaraan we beginnen, en hoe en wanneer. Mede dankzij de flexibele lean en mean-werkmethode hebben we alle nodige kennis en vakmensen tot onze beschikking om verantwoord en duurzaam te bouwen. Zo nodig met iets meer snelheid dan andere partijen. Wij zijn ontwikkelaar en bouwbedrijf inéén.

Welke zorgprojecten kunnen wij als projectontwikkelaar voor u uitvoeren?

Overal waar met zorg gebouwd moet worden, kunnen we uw ontwikkelaar én bouwbedrijf zijn. Het alles in één hand hebben maakt dat u sneller stappen kunt maken om een gerichte planning vast te leggen.

Hoe zien wij de uitdagingen binnen het zorgvastgoed van nu en in de toekomst tegemoet?

De zorgbehoefte in de samenleving verandert. Het zorgvastgoed zou mee moeten bewegen met deze ontwikkeling. Door gebrek aan expertise, tijd en geld is dit vaak niet het geval. Wij zetten daarom onze expertise nog steviger in om allen die plezierig willen werken in een prettige omgeving, te voorzien van toekomstbestendig zorgvastgoed.

Projecten

Enkele succesvolle zorgvastgoed ontwikkelingen inzien van MarQant?

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Expertise ten behoeve van veilig bouwen

Een verpleeghuis bouwen is een vak apart. En dat geldt ook voor de bouw van een röntgenruimte of een kraamsuite in een ziekenhuis. Wij beheersen dat vak tot in de fijnste details. Vanwege de grote ervaring in zorgbouw en een netwerk van gespecialiseerde partners kunnen we elke uitdaging aan. Werken in en met de zorgsector vergt vergaande kennis. Wij weten exact hoeveel lood we moeten gebruiken bij het bouwen van uw röntgenruimte, maar ook hoe de riolering voor het afvoeren van radioactief materiaal uit een jodiumkamer moet worden aangepast.

Overlast voorkomen

Expertise in trillingsarm bouwen

Zeker bij nieuwbouw of renovatie in of vlak naast een bestaande situatie is het voorkomen van overlast belangrijk. Want bouwtrillingen tijdens een operatie zijn onacceptabel, en te veel bouwgeluid heeft een negatieve invloed op het welbevinden van patiënten en verpleeghuisbewoners. Daarom werken wij soms op momenten dat de zorg dat even niet doet. En kunt u ervan op aan dat stofvrij bouwen bij ons ook écht stofvrij is.

Korte communicatielijnen

Tijdens het hele proces een vast aanspreekpunt

U heeft één aanspreekpunt: de projectleider. Want hoewel we met meerdere partners samenwerken om uw zorgvastgoed te realiseren, vinden we transparantie over de voortgang belangrijk. Daarom zijn de communicatielijnen kort en weet u precies waar u aan toe bent.

Kies voor een unieke zorgvastgoed ontwikkelingsaanpak van de experts van MarQant!

MarQant is uw partner voor alle soorten bouw zoals woningbouw, appartementenbouw, utiliteitsbouw, scholenbouw, hallenbouw, loods bouwen en bedrijfspand bouwen en we zijn ook uw partner voor het meest ideale zorgvastgoed en voor renovatie en onderhoud.

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag