Onderwijs­vastgoed

Met kennis
van zaken

Het bouwen van een school voor de toekomst vraagt van het bouwbedrijf verstand van zaken.  Daarvoor kunt u bij MarQant terecht. Wij hebben de expertise op het gebied van functionaliteit en veiligheid en een scherpe visie op ontwerp en bouwen.

Bovendien hebben we kennis van concepten als Frisse Scholen. In het onderwijsvastgoed van MarQant kunnen uw leerlingen in een prettig gebouw werken aan hun toekomst.

 

Onderwijsvastgoed in de juiste handen bij bouwmeesters met kennis van zaken

Een nieuwe school bouwen of verbouwen, u bent gearriveerd bij de bij uitstek beste bouwer op dit gebied. MarQant is de specialist in onderwijsvastgoed en nieuwbouw van scholen.

Waarom kiezen voor MarQant wanneer u een onderwijsvastgoed partner zoekt?

MarQant is een bouwbedrijf met ambitie en lef, dat lean en mean-bouwprojecten realiseert in logistiek, zorg, onderwijs, woningbouw en utiliteit. Wij gaan mee in de hedendaagse vraag naar schoolgebouwen die moeten voldoen aan een reeks door de overheid opgelegde eisen. We weten waar we moeten beginnen en ontzorgen u volledig.

Hoe zien wij de hedendaagse uitdagingen op het gebied van de bouw van nieuwe en duurzame scholencomplexen?

Het bouwen van een school voor de toekomst vraagt van het bouwbedrijf verstand van zaken. Daarvoor kunt u bij MarQant terecht. Wij hebben de expertise op het gebied van functionaliteit en veiligheid en een scherpe visie op ontwerp en bouwen. Bovendien hebben we kennis van concepten als Frisse Scholen. In het onderwijsvastgoed van MarQant kunnen uw leerkrachten met hun leerlingen in een prettig gebouw werken aan hun toekomst.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een nieuwbouw school?

Wat de kosten van het te bouwen project zullen zijn, hangt geheel af van hetgeen de architect heeft ontworpen en uw budget. MarQant kan voor het geheel van de diverse kostenposten zoals bouwmaterialen, arbeidsuren, aan te leggen infra, etc. een interessante en vooral transparante offerte aanbieden. Mocht de keuze van het in te kopen bouwmateriaal de totaalprijs toch hoger laten uitkomen dan u zou willen? We gaan graag met u zoeken naar de best haalbare oplossing. Onze prijsafspraken zijn net zo transparant als onze wijze van werken.

Bouwkundige know-how

Frisse Scholen

Bij MarQant hebben we veel bouwkundige knowhow op het gebied van scholenbouw. Zo weten onze experts precies aan welke voorwaarden een school moet voldoen om een Frisse School te zijn. Het gaat er hier om welke installaties voor een gezond binnenklimaat kunnen zorgen met voldoende ventilatie, en welke lichtinval optimaal is voor leerlingen. In een Frisse School halen leerlingen én docenten het beste uit het onderwijs. 

Impact minimaliseren

Kindveilig bouwen

Bouwen, verbouwen of renoveren heeft altijd impact op de gebruikers van het gebouw. Zeker wanneer het oude gebouw naast het nieuwe staat, of ergens een interne renovatie noodzakelijk is. Ook daarmee houdt MarQant rekening.

Werken zonder hinder voor de schoolomgeving

Van een gevaarlijke bouwplaats mag nooit sprake zijn. Van overlast door geluidshinder evenmin. Veiligheid voor kind en ouder wordt altijd gerespecteerd. Voor ons is kindveilig bouwen tweede natuur. We zijn flexibel, werken in het geval van ingrijpende bouwwerkzaamheden indien nodig door in de schoolvakanties.

Korte communicatielijnen

Veel disciplines, maar slechts één aanspreekpunt

In plaats van met tal van partijen te hoeven communiceren, heeft MarQant voor u één aanspreekpunt. U wordt zo min mogelijk belast met vragen, omdat onze vakmensen hun werk op verantwoorde wijze uitvoeren en zelfstandig kunnen acteren. Dankzij onze transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent en hoe het project verloopt. We zorgen ervoor dat uw onderwijsvastgoed binnen budget blijft en tijdig wordt opgeleverd. Wel zo prettig.

Kies voor de experts van MarQant wanneer u nieuw onderwijsvastgoed wilt realiseren!

MarQant is uw partner voor alle soorten bouw zoals woningbouw, appartementenbouw, utiliteitsbouw, zorgvastgoed, hallenbouw, loods bouwen en bedrijfspand bouwen en we zijn ook uw partner voor de mooiste en beste schoolgebouwen en voor renovatie en onderhoud.

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag