Appartementencomplex bouwen

Voor een professionele bouwpartner kiest u voor MarQant!

U wilt een appartementencomplex laten bouwen? Voor een professionele bouwpartner kiest u voor MarQant! Bij uitstek de beste. Voor grootschalige nieuwbouw is MarQant uw betrouwbare partner en bouwbedrijf.

We hebben veel ervaring en expertise in woningbouw en zijn voorbereid op de toekomst.

 

Waarom kiezen voor MarQant wanneer u een appartementencomplex wilt laten bouwen?

Bij MarQant kunt u vertrouwen op decennialange ervaring en een gedegen vakkennis op het gebied van woningbouw. Onze vakmensen staan hun mannetje op elk deel van het bouwterrein en weten om te gaan met alle belangen die in de bouwwereld gelden. Elke medewerker is opgeleid om veilig en verantwoord te werken en daarbij zoveel mogelijk de overlast voor de omgeving te beperken.

Ook voor grootschalige seriematige woningbouw

We zijn expert in zowel laagbouw als hoogbouw. Waar woonwijken uit de grond moeten komen, is MarQant het antwoord. Onze ervaring met architecten en bouwontwikkelaars is ruim aanwezig en wij zijn ieder bouwproject meester. Kijkt u bij het foto-overzicht voor recent opgeleverde woningbouwprojecten om een idee te krijgen van onze kwaliteit van bouwen en uitstraling.

Hoe verloopt het bouwproces bij MarQant?

Een bouwproject optuigen is tijdrovend en gaat vooral ten koste van uw ondernemerschap. Wij weten exact welke vergunningen we moeten aanvragen en waar we moeten zijn. Daarmee ontzorgen wij u waar we maar kunnen. Als ondernemer kennen we de belangen van elke andere ondernemer. We luisteren goed naar uw logistieke planning in het lopende traject en zullen trachten telkens een stapje eerder klaar te zijn. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle over elke fase van uw project zodat de uiteindelijke oplevering van de appartementen en woningen haalbaar is.

Kan MarQant ook duurzaam bouwen?

BREEAM is een erkenning op het gebied van duurzaam bouwen. MarQant heeft de certificering die allesbepalend is om verantwoord te ondernemen. Onze gespecialiseerde experts gaan – in overleg met u – hierin voor het allerbeste resultaat.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een appartementencomplex c.q. wat bepaalt de totaalprijs?

Wat de kosten van uw bouw zullen zijn, hangt geheel af van uw wensen. Bij een bouwproject komen veel posten om de hoek kijken zoals bouwmaterialen, man-uren, vergunningen, infra, straatwerk etc. We trachten voor elke ondernemer een offerte te maken die op het beschikbare budget is toegesneden.

Financiering en rendement

Is uw situatie momenteel even te ingewikkeld om financiële middelen vrij te maken? MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw appartementen mogelijk te maken en rendement te creëren.

Vast aanspreekpunt

Wij houden uw project overzichtelijk en lean. We werken samen met speciaal geselecteerde partijen voor uw project om het tijdig en volgens budget af te ronden. Wij coördineren alle communicatie: u heeft slechts één vast aanspreekpunt.

Hoe zien wij de hedendaagse uitdagingen op het gebied van de bouw van nieuwe en duurzame appartementencomplexen?

Vanuit de overheid is inmiddels bepaald dat we komende jaren honderdduizenden woningen en appartementen nodig hebben om aan de vraag van de vele woningzoekenden te voldoen. Wij werken lean en mean. Door deze manier van werken zijn we flexibel genoeg om de woningmarkt de baas te zijn. We kunnen snel inspelen op aanvragen en weten de weg voor een vlotte opstart.

Kies voor een unieke aanpak wanneer u een nieuw en duurzaam appartementencomplex wilt laten bouwen. Kies voor de experts van MarQant!

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag