Bedrijfsgebouwen

Klaar voor
de toekomst

Bedrijfshal laten bouwen? Voor professionele hallenbouw kiest u voor MarQant! Bij uitstek de besteVoor bedrijfsgebouwen is MarQant uw betrouwbare partner en bouwbedrijf. We hebben veel ervaring en expertise in bedrijfsbouw en zijn voorbereid op de toekomst. De bouw van een koel-vrieshuis is een vak apart.

En het realiseren van een logistiek centrum ook. MarQant heeft daarin jarenlange ervaring en kennis. Daarom is geen enkele constructie of installatie voor ons te ingewikkeld. En weten we hoe belangrijk BREEAM is. Onze gespecialiseerde experts gaan, samen met u, voor het allerbeste resultaat.

 

Waarom kiezen voor MarQant als partner in hallenbouw?

De bouw van bijvoorbeeld een koel-vrieshuis is een vak apart. En het realiseren van een logistiek centrum of evenementenhal ook. MarQant kan vertrouwen op decennialange ervaring en een gedegen vakkennis op het gebied van grootschalige industriële bouw en utiliteitsbouw. Geen enkele bouwconstructie of -installatie is ons dus nog vreemd. Staal, aluminium, hout, kunststof; we werken met alle gangbare bouwmaterialen en technieken.

Welke typen bedrijfshallen kunnen wij voor u realiseren?

Wij bouwen bedrijfshallen in alle soorten en maten, voor uiteenlopende bestemmingen. Al dan niet met kantoorruimtes. Onze technieken zijn divers. In alle bouw werken we samen met professionele disciplines om volledig aan de eisen te voldoen die uw sector stelt aan nieuwbouw of renovatie. Op deze pagina is een foto-overzicht opgenomen van recente projecten. De mogelijkheden gaan nog veel verder. Vraag om vrijblijvend advies bij onze deskundige werkvoorbereiders. 

Onze werkwijze

Wij weten exact welke werkvergunningen we moeten aanvragen en waar we moeten zijn. Hoe een gedegen Taak Risico Analyse eruitziet? Laat dit maar aan ons over. We ontzorgen u waar we maar kunnen. Als ondernemer kennen we de belangen van elke andere ondernemer. We luisteren heel goed naar uw logistieke planning in het lopende traject en zullen trachten telkens een stapje eerder klaar te zijn. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle over elke fase van uw project.

Duurzaam bouwen

Last but not least: BREEAM is een erkenning op het gebied van duurzaam bouwen. MarQant heeft de certificering die allesbepalend is om verantwoord te ondernemen. Onze gespecialiseerde experts gaan – in overleg met u – hierin voor het allerbeste resultaat.

Wat bepaalt de totaalprijs van uw nieuwbouw bedrijfshal en wat zijn de kosten van hallenbouw?

Wat de kosten per m2 van uw hallenbouw zullen zijn, hangt geheel af van uw wensen. MarQant kan u geheel ontzorgen en dat heeft uiteraard enige invloed op de totaalprijs. Daarnaast heeft de keuze van het bouwmateriaal een grote invloed op de prijzen. Tal van bouwstoffen zijn onlangs fors gestegen in prijs, we kunnen met u zoeken naar de beste oplossing.

Aantrekken van financiering

Financiering en rendement

Bent u toe aan een nieuwbouwcomplex, maar vindt u het lastig om de middelen daarvoor vrij te maken? MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw bedrijfsruimte of hallen mogelijk te maken. Daarnaast denken we mee over manieren waarop we uw rendement kunnen optimaliseren. Dat doen we door veel energie te stoppen in het voortraject. Dat zorgt ervoor dat het uiteindelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar verloopt, zonder vervelende verrassingen.

Korte communicatielijnen

Vast aanspreekpunt

Wij houden uw project overzichtelijk en lean. We werken samen met speciaal geselecteerde partijen voor uw project om het tijdig en volgens budget af te ronden. Wij coördineren alle communicatie en u heeft slechts één vast aanspreekpunt om alles voor u overzichtelijk te houden.

 

Hoe zien wij de hedendaagse uitdagingen op het gebied van een bedrijfshal bouwen tegemoet?

Is er sprake van snelle groei en u heeft op korte termijn een uitbreiding nodig qua opslagcapaciteit? Kies voor MarQant! Wij hebben voor de diverse modellen hallenbouw markante oplossingen zodat u uw continuïteit kunt bijhouden.

Kies voor bedrijfshallenbouw voor de unieke aanpak van de experts van MarQant!

Tijdens een vrijblijvende kennismaking willen wij, als de bouwmeesters van MarQant, graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag