Onderhoud nodig aan uw bedrijfspand? Voor betrouwbare en professionele onderhoud en renovatie van bedrijfsobjecten kiest u voor MarQant!

Uw gebouw voldeed aan alle eisen van de tijd toen het werd opgeleverd. Maar elk pand heeft op z’n tijd onderhoud of wat ingrijpender renovaties nodig. Ook dan kunt u vertrouwen op de expertise en de transparante werkwijze van MarQant.

 

 

Waarom kiezen voor MarQant wanneer u een bedrijfspand wilt laten renoveren of onderhouden?

Wanneer op enig moment de bouw aan renovatie en onderhoud toe is, zijn we uiteraard opnieuw van de partij om uw vastgoed voor een duurzame periode op te knappen. Onze vakmensen volgen de ontwikkelingen op de voet waardoor we de juiste aanpak kunnen aanbieden met zo min mogelijk overlast voor de omwonenden en gebruikers van de panden.

Hoe zien wij de hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzame renovatie, onderhoud en bouw van bedrijfspanden?

Wij zijn een BREEAM gecertificeerd bedrijf. BREEAM is in de bouwwereld een erkenning op het gebied van duurzaam werken. MarQant heeft met deze certificering alle kennis in huis om verantwoord te ondernemen. Onze gespecialiseerde experts gaan – in overleg met u – hierin ook voor uw verbouwing, renovatie en onderhoud voor het allerbeste resultaat. In alle offertes nemen we duurzaam onderhoud en renoveren mee als uitgangspunt.

Wat zijn de kosten voor onderhoud en renovatie van bedrijfspanden en andere bouw?

Wat de kosten van uw onderhoud of renovatie zullen zijn, hangt geheel af van uw wensen. MarQant kan u geheel ontzorgen en dat heeft uiteraard enige invloed op de totaalprijs. Daarnaast kan de keuze van het in te kopen bouwmateriaal de totaalprijs hoger laten uitkomen dan u zou willen. We willen graag met u zoeken naar de best haalbare oplossing. Al onze prijsafspraken zijn net zo transparant als onze wijze van werken.

Onderhoud en renovatie voor jarenlang extra woon- en werkplezier

MarQant renoveert en onderhoudt alle soorten vastgoed. Van woningen tot appartementencomplexen en ziekenhuizen, van scholen tot bedrijfspanden en fabrieken. Met onze ervaringen en de expertise die we decennialang op dit gebied hebben opgedaan, zorgen we ervoor dat uw vastgoed grondig wordt opgeknapt en er weer jaren tegen kan.

Werken met respect voor de omgeving

Wanneer wij renoveren of onderhoud plegen in kantoren, artsen- of andere praktijken of in het onderwijs, kan uw personeel ondertussen gewoon doorwerken. We veroorzaken zo min mogelijk overlast en we houden rekening met elke specifieke situatie. We werken bijvoorbeeld in schoolgebouwen dan ook niet tijdens Cito-toetsen of examens. Ook in ziekenhuizen of artsenpraktijken waar patiënten en medewerkers rust op prijs stellen, zullen we zo bescheiden mogelijk ons werk doen. Werken met respect voor de omgeving is binnen ons bedrijf een vanzelfsprekende voorwaarde.

Lean en mean voor optimale planning en uitvoering

De meeste van onze renovatie- en onderhoudsprojecten realiseren we samen met onze gespecialiseerde partners. Samen komen we tot het beste resultaat, tegen de meest acceptabele voorwaarden en binnen de voorgestelde budgetten. Lean en mean betekent meer armslag en flexibiliteit om binnen afzienbare tijd een project op te kunnen leveren. Tijdens de onderhoud en renovatie krijgt u te maken met één vast aanspreekpunt.

Kies voor de experts van Marqant wanneer u onderhoud en renovatie werkzaamheden wilt laten uitvoeren.

MarQant is uw partner voor alle soorten bouw zoals woningbouw, scholenbouw, appartementenbouw, utiliteitsbouw, zorgvastgoed, hallenbouw, loods bouwen en bedrijfspand bouwen en we zijn ook uw partner voor vakkundig onderhoud van vastgoed!

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag