Bedrijfspand laten bouwen

Voor een professionele bedrijfspand bouwer
kiest u voor MarQant!
Bij uitstek de beste.

Voor bedrijfsgebouwen is MarQant uw betrouwbare partner en bouwbedrijf.

We hebben veel ervaring en expertise in bedrijfsbouw en zijn voorbereid op de toekomst.

 

Welke typen bedrijfspanden kunnen wij voor u realiseren?

Wij bouwen bedrijfspanden in alle soorten en maten, voor uiteenlopende bestemmingen. Al dan niet met kantoorruimtes. Van loods, bedrijfshal, tot bedrijfspand voor industriële toepassing.

Onze technieken zijn divers. In alle bouw werken we samen met professionele disciplines om volledig aan de eisen te voldoen die uw sector aan ons stelt qua nieuwbouw of renovatie. Op deze pagina is een foto-overzicht opgenomen van recente projecten. De mogelijkheden zijn echter onbegrensd. Vraag om vrijblijvend advies bij onze deskundige werkvoorbereiders. 

Waarom kiezen voor MarQant wanneer u een bedrijfspand wilt laten bouwen?

De bouw van een logistiek centrum of een kantorencomplex vraagt om een gespecialiseerde aanpak. MarQant heeft daarin jarenlange bewezen ervaring en kennis in huis. Wilt u snel bouwen met staal, aluminium, hout of kunststof? Of kiest u liever voor traditioneel bouwen met steen? Wij maken voor u graag een bij uw budget en wensen passende offerte.

Hoe verloopt het bouwproces?

Wij weten exact wanneer u welke vergunningen zou moeten aanvragen en waar u hiervoor moet zijn. Maar omdat wij weten dat bij ondernemers elke minuut kostbaar is, ontzorgen we u hierin waar we maar kunnen. Dat doen we door heel goed te luisteren naar uw logistieke planning in dit traject. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle over elke bouwfase. Door veel energie te stoppen in het voortraject zal het uiteindelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar verlopen, zonder vervelende verrassingen voor u en de toekomstige gebruikers.

Duurzaam bouwen

BREEAM is een erkenning op het gebied van duurzaam bouwen. MarQant heeft de certificering die allesbepalend is om verantwoord te ondernemen. Onze gespecialiseerde experts gaan – in overleg met u – hierin voor het allerbeste resultaat.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een bedrijfspand?

Wat de kosten van uw bouw zullen zijn, hangt geheel af van uw wensen. MarQant kan u geheel ontzorgen en dat heeft uiteraard enige invloed op de totaalprijs. Daarnaast kan de keuze van het bouwmateriaal de totaalprijs beïnvloeden. Ook al zijn vele bouwstoffen en man-uren onlangs gestegen in prijs, we willen graag met u zoeken naar de best haalbare oplossing.

Financiering en rendement

Vindt u het lastig om momenteel de middelen voor de nieuwbouw vrij te maken? MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw bedrijfsruimte of hallen mogelijk te maken. Daarnaast denken we met u mee in het optimaliseren van uw rendement.

Vast aanspreekpunt

We werken samen met speciaal geselecteerde partijen voor uw project om het tijdig en volgens budget af te ronden. Wij coördineren alle communicatie en u heeft slechts één vast aanspreekpunt om voor u het hele traject overzichtelijk te houden.

Hoe zien wij de hedendaagse uitdagingen op het gebied van nieuwe en duurzame bedrijfspanden bouwen tegemoet?

Is er sprake van snelle groei en u heeft op korte termijn een uitbreiding nodig qua opslagcapaciteit of kantoorruimte? Kies voor MarQant! Wij hebben voor elke bedrijfsmatige bouw markante oplossingen zodat u uw continuïteit kunt bijhouden.

Kies voor een unieke aanpak wanneer u een nieuw bedrijfspand wilt laten bouwen. Kies voor de experts van MarQant!

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag