Loods bouwen

Voor professionele loodsenbouw kiest u voor MarQant!

Een loods laten bouwen? Voor professionele loodsenbouw kiest u voor MarQant! Bij uitstek de beste in Brabant. Voor bedrijfsgebouwen is MarQant uw betrouwbare partner en bouwbedrijf.

We hebben veel ervaring en expertise in bedrijfsbouw en zijn voorbereid op de toekomst.

 

Welke typen bedrijfsloodsen kunnen wij voor u realiseren?

Wij bouwen bedrijfsloodsen in alle soorten en maten, voor uiteenlopende bestemmingen.

Onze technieken zijn divers. In alle bouw werken we samen met professionele disciplines om volledig aan de eisen te voldoen die uw sector stelt aan nieuwbouw of renovatie. Op deze pagina is een foto-overzicht opgenomen van recente bedrijfsbouwprojecten. De mogelijkheden gaan nog veel verder. Vraagt u gerust om vrijblijvend advies bij onze deskundige werkvoorbereiders.

Waarom kiezen voor MarQant wanneer u een loods wilt laten bouwen?

De bouw van bijvoorbeeld een koel-vrieshuis is een vak apart. En het realiseren van een logistiek centrum en opslagloodsen ook. MarQant kan vertrouwen op decennialange ervaring en een gedegen vakkennis op het gebied van grootschalige industriële bouw en utiliteitsbouw. Geen enkele bouwconstructie of -installatie is ons dus nog vreemd. Staal, aluminium, hout, kunststof; we werken met alle gangbare bouwmaterialen en technieken.

Een loods mét kantoor bouwen? Ook dat is geen probleem!

MarQant heeft verstand van kantorenbouw en helpt u graag verder met adviezen hierin. Als u uw wensen op tafel legt, gaan wij voor u aan de slag.

Hoe verloopt het bouwproces bij MarQant?

Een bouwproject optuigen is tijdrovend en gaat vooral ten koste van uw ondernemerschap. Wij weten exact welke vergunningen we moeten aanvragen en waar we moeten zijn. Daarmee ontzorgen wij u waar we maar kunnen. We luisteren heel goed naar uw logistieke planning in het lopende traject en zullen trachten telkens een stapje eerder klaar te zijn. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle over elke fase van uw project.

Kan MarQant ook duurzaam bouwen?

BREEAM is een erkenning op het gebied van duurzaam bouwen. MarQant heeft de certificering die allesbepalend is om verantwoord te ondernemen. Onze gespecialiseerde experts gaan – in overleg met u – hierin voor het allerbeste resultaat.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een loods c.q. wat bepaalt de totaalprijs?

Wat de kosten per m2 van uw loodsenbouw zullen zijn, hangt geheel af van uw wensen. Bij een bouwproject komen veel posten om de hoek kijken zoals bouwmaterialen, man-uren, vergunningen, infra, straatwerk etc. We trachten voor elke ondernemer een offerte te maken die op het beschikbare budget is toegesneden.

Financiering en rendement

Bent u toe aan een bedrijfsloods, maar vindt u het lastig om de middelen daarvoor vrij te maken? MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw bedrijfsruimten mogelijk te maken. Daarnaast denken we mee over manieren waarop we uw rendement kunnen optimaliseren.

Vast aanspreekpunt

Wij houden uw project overzichtelijk en lean. We werken samen met speciaal geselecteerde partijen voor uw project om het tijdig en volgens budget af te ronden. Wij coördineren alle communicatie en u heeft slechts één vast aanspreekpunt om alles voor u overzichtelijk te houden.

Hoe zien wij de hedendaagse uitdagingen op het gebied van nieuwe en duurzame loodsen?

Is er sprake van snelle groei en u heeft op korte termijn een uitbreiding nodig qua opslagcapaciteit? We hebben voor de diverse modellen loodsenbouw markante oplossingen zodat u uw continuïteit kunt bijhouden.

Kies voor een unieke aanpak wanneer u een nieuwe loods wilt laten bouwen. Kies voor de experts van MarQant!

In een vrijblijvende kennismaking willen wij als de bouwmeesters van MarQant graag bestuderen wat we voor u kunnen betekenen. Belt u ons gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Stel een vraag