Zorgvastgoed

Klaar voor
de toekomst

De zorgbehoefte in de samenleving verandert. Het zorgvastgoed zou mee moeten bewegen met deze ontwikkeling. Door gebrek aan expertise, tijd en geld is dit vaak niet het geval.

Wij zetten onze expertise in om hen te voorzien met toekomstbestendig zorgvastgoed.

 

Een vak apart

Expertise binnen zorgvastgoed

Een verpleeghuis bouwen is een vak apart. Net als het realiseren van een röntgenruimte of een kraamsuite in een ziekenhuis. Wij beheersen dat vak tot in de puntjes, want we hebben veel ervaring in zorgbouw en een netwerk van partners die het project tot in de puntjes uitvoeren. Wij weten precies hoeveel lood we moeten gebruiken bij het bouwen van uw röntgenruimte en hoe de riolering voor het afvoeren van radioactief materiaal uit een jodiumkamer moet worden aangepast.

Overlast voorkomen

Trillingsarm bouwen

Zeker bij nieuwbouw of renovatie in of vlak naast een bestaande situatie is het voorkomen van overlast belangrijk. Want bouwtrillingen tijdens een operatie zijn onacceptabel, en teveel bouwgeluid heeft een negatieve invloed op het welbevinden van mensen die zorg nodig hebben. Daarom werken wij soms op momenten dat de zorg dat niet doet. En kunt u ervan op aan dat stofvrij bouwen bij ons ook écht stofvrij is.

Korte communicatielijnen

Vast aanspreekpunt

U heeft één aanspreekpunt: de projectleider. Want hoewel we met meerdere partners samenwerken om uw zorgvastgoed te realiseren, vinden we transparantie over de voortgang belangrijk. Daarom zijn de communicatielijnen kort en weet u precies waar u aan toe bent.