Woningbouw

Projecten op maat

Naar beneden

Huizen bouwen waarin mensen graag willen wonen. Die een goed rendement opleveren voor de grondeigenaar. En die binnen budget én op tijd worden opgeleverd. Laat dat maar aan MarQant Bouwmeesters over. 

Nieuwbouw

Afspraak is afspraak

Met in totaal honderd jaar ervaring heeft MarQant alle kennis en expertise in huis om woningbouwprojecten tot 25 woningen te bouwen. Dat doen we aan de hand van een transparante en gedetailleerde offerte, zonder onaangename verrassingen achteraf. We kennen de wet- en regelgeving de bij een bouwproject komt kijken van binnen en buiten. En afspraak is bij ons ook écht afspraak. Omdat u bij ons één contactpersoon heeft die het hele project overziet en die beslissingsbevoegd is, kunt u snel schakelen. Wel zo prettig. 

Projectontwikkeling

Van A tot Z

Heeft u een stuk grond dat u wilt laten ontwikkelen? Of heeft u daar zelfs al een vast omlijnd plan voor? Dan is MarQant Bouwmeesters dé partner om uw project ten uitvoer te brengen. Het aanvragen van vergunningen, haalbaarheidsstudies, overleg met de gemeente, helder inzicht in de stichtingskosten: we nemen u alle zorgen uit handen en leveren 100% maatwerk. 

Thools Buiten

In Thools Buiten komen vijf ruime en complete vrijstaande villa's inclusief garage. De nieuwe vrijstaande villa's liggen in een prachtige landelijke omgeving. 

 

Op de Hill

In Rotterdam zijn 7 energiezuinige woningen ontworpen en gebouwd.