Onderwijs­vastgoed

Met kennis
van zaken

Het bouwen van een school voor de toekomst vraagt van het bouwbedrijf verstand van zaken.  Daarvoor kunt u bij MarQant terecht. Wij hebben de expertise op het gebied van functionaliteit en veiligheid en een scherpe visie op ontwerp en bouwen.

Bovendien hebben we kennis van concepten als Frisse Scholen. In het onderwijsvastgoed van MarQant kunnen uw leerlingen in een prettig gebouw werken aan hun toekomst.

 

Bouwkundige know-how

Frisse Scholen

Bij MarQant hebben we veel bouwkundige know-how op het gebied van scholenbouw. Zo weten onze experts precies aan welke voorwaarden een school moet voldoen om een Frisse School te zijn: bijvoorbeeld welke installaties zorgen voor een gezond binnenklimaat met voldoende ventilatie, en welke lichtinval optimaal is voor leerlingen. In een Frisse School halen leerlingen én docenten het beste uit het onderwijs. 

Impact minimaliseren

Kindveilig bouwen

Bouwen, verbouwen of renoveren heeft altijd impact op de gebouwgebruikers. Zeker wanneer het oude gebouw naast het nieuwe staat, of er een interne renovatie plaatsvindt. Daarmee houdt MarQant dan ook rekening. Verbouwen tijdens de CITO-toets? Een gevaarlijke bouwplaats? Voor ons is kindveilig bouwen een tweede natuur. We zijn flexibel, werken indien nodig door in de schoolvakanties voor ingrijpende bouwwerkzaamheden en zorgen ervoor dat uw onderwijsvastgoed binnen budget en tijdig wordt opgeleverd.

Korte communicatielijnen

Vast aanspreekpunt

U heeft wel wat beters te doen dan met tal van partijen communiceren. Bij MarQant heeft u daarom één aanspreekpunt, hoeveel partners er ook bij het realiseren van uw bouwproject betrokken zijn. Dankzij onze transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent en hoe het project verloopt. Wel zo prettig.