Utiliteitsbouw

In alle soorten en maten

Naar beneden

Een fabriekshal of sporthal? Een school of kantoorpand? Bij MarQant Bouwmeesters hebben we in totaal honderd jaar ervaring in utiliteitsbouw en weten we precies aan welke eisen uw pand moet voldoen. 

Nieuwbouw

Precies op maat

Onze expertise op het gebied van utiliteitsbouw reikt ver. Zo hebben we bijvoorbeeld ruime ervaring met het bouwen van bedrijfspanden met bijzondere bestemmingen en specificaties. Bovendien kennen we de wet- en regelgeving die bij een utiliteitsbouwproject komt kijken van binnen en buiten. We werken aan de hand van een transparante en gedetailleerde offerte en een nauwkeurige calculatie. En afspraak is bij ons ook écht afspraak. Omdat u bij ons één contactpersoon heeft die het hele project overziet en die beslissingsbevoegd is, kunt u snel schakelen. Wel zo prettig. 

Projectontwikkeling

Van A tot Z

Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Of uitbreiden op uw huidige locatie? Dan is MarQant Bouwmeesters dé partner. We kunnen u helpen met zoeken naar percelen, bij het aanvragen van de financiering en bij het aankopen van grond. En ook daarna zorgen we ervoor dat het bouwproject tot in de puntjes perfect en binnen budget wordt uitgevoerd. Het aanvragen van vergunningen, haalbaarheidsstudies, overleg met de gemeente: we nemen u alle zorgen uit handen en leveren 100% maatwerk.