Jong en dynamisch

met 100 jaar ervaring

Marqant combineert jarenlange ervaring in de bouwsector met een vernieuwende kijk op bouwprojecten. Wij vinden dat bouwen ánders kan. Beter. Prijstechnisch interessanter. En vooral ook klantgerichter. Wij werken vanuit een passie voor de bouw en de ijzersterke overtuiging dat door slimme samenwerking en een platte organisatie elk bouwproject een succes kan worden. 

Platte organisatie

Wij vinden dat bouwen beter en vooral flexibeler kan. 

Waar andere bouwbedrijven hiërarchisch zijn opgebouwd, hebben wij een platte organisatiestructuur. De directeur komt ook op de bouwplaats en uw contactpersoon heeft het volledige overzicht over uw project. Dat heeft als voordeel dat beslissingen snel genomen kunnen worden. Uw contactpersoon heeft daarvoor immers de bevoegdheid. Dat zorgt voor een soepel en lean werkproces. 

Delen is vermenigvuldigen

Samen kom je tot het beste resultaat.

Het beste resultaat is het enige dat telt. Net als bij grote bouwbedrijven werken we samen met andere partners en experts. Met nadruk op samen. Want wij hebben in onze tientallen jaren ervaring in de bouwsector ondervonden dat het resultaat van projecten steeds beter wordt, naarmate kennis en ervaring met elkaar worden gedeeld. Met onze betrouwbare partners hebben we een langjarige relatie opgebouwd en dat betaalt zich terug in optimale samenwerking, kennisdeling op hoog niveau en bouwprojecten die op tijd en binnen budget worden opgeleverd. 

Afspraak is afspraak

Dat beloven we u.

Recht door zee en betrouwbaar. Dát is MarQant. We zijn gepokt en gemazeld in de bouwsector en we weten wat haalbaar en realistisch is, en wat niet. Daarom mag u ons aan onze afspraken en toezeggingen houden. En kunt u van ons en heldere offerte verwachten, die tot op het kleinste detail gespecificeerd is. En die bovendien prijstechnisch interessant is. 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op