Woningbouw

Die staat als
een huis

MarQant kan bouwen op jarenlange ervaring in de woningbouw. Samen met onze partners ontwikkelen we nieuwe woningen of geven we bestaande gebouwen een nieuwe bestemming.

Onze lean & mean aanpak betekent dat we snel kunnen schakelen zodat de woningen volgens plan én volgens budget worden opgeleverd.

 

Duurzame materialen

Toekomstbestendig bouwen

Duurzaam wonen, maar ook duurzaam bouwen, zijn belangrijke thema’s binnen de woningbouw. Daarom gebruikt MarQant bij de bouw duurzame materialen en wordt rekening gehouden met ontwikkelingen zoals optimale woningisolatie en wonen zonder aardgasaansluitingen.

Voorspelbaar en betrouwbaar

Financiering en investering

MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van een woningbouwproject mogelijk te maken en denkt mee in het optimaliseren van het rendement. Omdat we veel tijd en energie stoppen in het voortraject, verloopt het daadwerkelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar.

Korte communicatielijnen

Vaste projectleider

Onze woningbouwprojecten worden strak geleid en transparant begroot. Daardoor voorkomen we verrassingen en weet elke partij altijd waar hij aan toe is, hoeveel partners er ook bij het realiseren van het bouwproject betrokken zijn.

Projecten

Neem een kijkje in
MarQante woningbouwprojecten

 • Thools Buiten

  Woningbouw

  Thools Buiten

  Thools Buiten

 • Margrietstraat Rotterdam

  Woningbouw

  Margrietstraat Rotterdam

  Margrietstraat Rotterdam