Utiliteitsbouw

Duurzaam
en functioneel

Functioneel, duurzaam én mooi. Openbare gebouwen moeten aan veel eisen voldoen. Bij MarQant beschikken we over de expertise en de ervaring om deze eisen te bereiken – en de samenwerkingspartners om de ontwikkeling van

uw utiliteitsgebouw lean en volgens de BREEAM-normen te realiseren. Het resultaat? Een gebouw dat klaar is voor de toekomst.

 

Aandacht voor processen

Gebouw voor de gebruikers

Bij al onze projecten hebben wij aandacht voor de processen die in een openbaar gebouw plaatsvinden en voor de gebruikers die er hun plaats gaan vinden. Samen met onze partners realiseren we een gebouw dat de wensen van de gebruikers overtreft. Binnen de planning en met een transparant budget.

Rendement optimaliseren

Financiering en rendement

MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw utiliteitspand mogelijk te maken. Daarnaast denken we mee over manieren waarop we uw rendement kunnen optimaliseren. Dat doen we door veel energie te stoppen in het voortraject. Dat zorgt ervoor dat het uiteindelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar verloopt, zonder vervelende verrassingen.

Korte communicatielijnen

Vast aanspreekpunt

Bij MarQant weten we dat u wel wat beters te doen hebt dan met veel partijen communiceren. Daarom heeft u één aanspreekpunt. Die blijft continu met u in gesprek en voorziet u van een gedegen en specialistisch advies. Internet of things? Een geavanceerd klimaatsysteem? Een duurzaam, klimaatneutraal pand? We hebben ervaring met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen en passen die toe in uw pand.

Projecten

Neem een kijkje in
MarQante utiliteitsprojecten

 • Thools Buiten

  Woningbouw

  Thools Buiten

  Thools Buiten

 • BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord

  Bedrijfshallen

  BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord

  BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord