Bedrijfsgebouwen

Klaar voor
de toekomst

De bouw van een koel-vrieshuis is een vak apart. En het realiseren van een logistiek centrum ook. MarQant heeft daarin jarenlange ervaring en kennis. Daarom is geen enkele constructie of installatie voor ons te ingewikkeld.

En weten we hoe belangrijk BREEAM is. Onze gespecialiseerde experts gaan, samen met u, voor het allerbeste resultaat.

 

Controle over het project

Specialistische kennis

Wij weten exact welke werkvergunningen we moeten aanvragen – en waar. Hoe een gedegen Taak Risico Analyse eruit ziet. En hoe nauw een goede logistieke planning luistert. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle over uw project. 

Aantrekken van financiering

Financiering en rendement

Bent u toe aan nieuwbouw, maar vindt u het lastig om de middelen daarvoor vrij te maken? MarQant is sterk in het aantrekken van financiering om de realisatie van uw bedrijfspand mogelijk te maken. Daarnaast denken we mee over manieren waarop we uw rendement kunnen optimaliseren. Dat doen we door veel energie te stoppen in het voortraject. Dat zorgt ervoor dat het uiteindelijke bouwproces voorspelbaar en betrouwbaar verloopt, zonder vervelende verrassingen.

Korte communicatielijnen

Vast aanspreekpunt

Wij houden uw project overzichtelijk en lean. We werken samen met speciaal geselecteerde partijen voor uw project om het tijdig en volgens budget af te ronden, maar u heeft altijd maar één vast aanspreekpunt. Zo bent u altijd van alles op de hoogte en hoeft u niet met verschillende partijen te communiceren.

Projecten

Neem een kijkje in
MarQante bedrijfsprojecten

 • BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord

  Bedrijfshallen

  BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord

  BVG (bedrijfsverzamelgebouw) Dinteloord

 • F300 Cable Partners Roosendaal

  Bedrijfshallen

  F300 Cable Partners Roosendaal

  F300 Cable Partners Roosendaal