Vacature Calculator

Word jij onze nieuwe calculator?

MarQant is een jong en dynamisch bedrijf. Gestart vanuit een passie voor de bouw. En gedreven vanuit de overtuiging dat bouwprojecten beter en klantgerichter kunnen worden uitgevoerd. Wil jij werken in een bouwbedrijf met een platte organisatie en korte lijnen, dat toch een schat aan ervaring herbergt? Ben jij accuraat, punctueel en kom je afspraken na? En vind jij ook dat delen = vermenigvuldigen, zeker wanneer het gaat om kennis? Dan is werken bij MarQant echt iets voor jou. MarQant is een jong, dynamisch en sterk groeiende organisatie die zich vooral focust op de mix van ontwikkelen en bouwen van utiliteitsbouw. Wij koppelen ervaring aan jeugdig talent. Vanwege de toenemende drukte zijn wij op zoek naar een ervaren calculator voor 40 uur in de week. 

Als Calculator ben je tijdens de gehele ontwikkelingsfase verantwoordelijk voor de uitwerking én advisering op het gebied van bouwkosten. Jij bent de man of vrouw die binnen het bedrijf de vraagbaak is op gebied van bouwkosten. We werken bij Marqant aan uitdagende projecten, die we bouwen in uitdagende omgevingen. Denk daarbij aan binnenstedelijke projecten, maar ook woningbouw, utiliteitsprojecten of logistiek. 

 

Gevraagd:

  • Afgeronde mbo/hbo-opleiding in de richting bouwkunde en een stevige bouwkundige kennis hebt opgebouwd in de praktijk
  • Enkele jaren ervaring als Calculator
  • Stressbestendig en houdt van een dynamische omgeving
  • Ruime kennis en ervaring in het maken van begrotingen
  • Ervaring met IBIS en kennis van BIM
  • Enthousiast, positief gedreven, analytisch, creatief en oplossingsgericht
  • Inspirerend en motiverend, je bent positief kritisch en zoekt altijd naar de meest optimale oplossing

 

Waarom MarQant B.V.?

Marqant biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. We zijn nog een jong bedrijf maar hebben inmiddels bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen. Zie jij jezelf al bij ons werken? Biedt deze vacature voor de uitdagingen waar jij naar op zoek bent of heb je vragen? Dan zien wij je sollicitatie of vragen tegemoet. Je kunt contact opnemen met Evert Broekmans 06-22407195 of per mail via evertbroekmans@marqantbouw.nl.